Biotēka

Bio Pārtika
Kādēļ tik daudzi atsakās no gaļas lietošanas? Jo tas ir viegli. Var uzēst pat burgerīti ar džekfrūtu, kas daudziem gaļēdājiem ir pārsteigums par to, cik līdzīgi gaļai var garšot auglis.…
Bioloģiska pārtika ir aktuāla izvēle! Mēs arvien vairāk apzināmies, ko ēdam. Ko dodam ēst saviem bērniem un pat kā našķojamies. Jebkuru ēdienu, gardumu var gatavot no bioloģiskām izejvielām un tieši…
Kāpēc ir nepieciešams lietot olbaltumvielas? Olbaltumvielas ir vienas no organisma aizsargšūnām, līdz ar to tās aizsargā mūsu organismu no infekcijām. Aminoskābju – olbaltumvielu galvenās sastāvdaļas - pamatuzdevums ir apgādāt organismu…
Gadsimtiem senas zināšanas par ēdiena pagatavošanas mākslu ļauj padarīt mūsu ikdienu arvien gardāku. Sakām paldies Arche par iespēju gatavot Austrumu virtuves ēdienu bioloģiskā kvalitātē! Kā būtu ar sojas mērci, kas…
“Atkal zāli ēd?”, smejās apkārtējie par zaļajiem kokteiļiem un dzērieniem, kas manāmi caur skaisto pudelīti, ko nesāju līdzi ik dienu. Par gaišo kokteiļu miksiem laikam baidās izdomāt jokus...  Ik reizi,…
Rīta steigā Tu uzkod brokastīs to, kas pie rokas. Pusdienās iegādājies ēdienu no tā, kas kafejnīcā pieejams, bet ne vienmēr to, ko Tu patiesi vēlētos… kā pārtraukt šo ritējumu? Pagatavo…
1 lapa no 4
You are here
RU
Facebook
Twitter
Eshop