Biotēka

Uzkodas sadaas_bilde

Uzkodas
Tradicionāli Cēzara mērci gatavo ar piena produktiem un zivīm, tomēr ir iespējams pagatavot šo pašu mērci arī bez laktozes un anšoviem! Tā ir ļoti krēmīga un burvīgi garšo pie kraukšķīgām…
Un vēl nestāstiet, ka vegāniem nav ko darīt grila ballītēs. Un kā vēl ir! Glazēti grilēti dārzeņi, tofu, burgeri, kraukšķīgi panēti ziedkāposti, BBQ vegānā mērce. Recepte ņemta no - veganiskie-darza-svetki
Un vēl nestāstiet, ka vegāniem nav ko darīt grila ballītēs. Un kā vēl ir! Glazēti grilēti dārzeņi, tofu, burgeri, kraukšķīgi panēti ziedkāposti, BBQ vegānā mērce.Recepte ņemta no - veganiskie-darza-svetki
Daudzi izvēlas samazināt vai pat izslēgt piena produktus no uztura. Bet, lai tas veiksmīgi izdotos, nav nemaz jāatsakās no siera mērces – tā jāpagatavo no augu valsts produktiem! Recepte ņemta…
Kviešu asnus ievāc augšanas stadijā, kad augs, gatavojoties briedumam un graudu veidošanai, sevī ir uzkrājis visvairāk uzturvielu.  Lai augs sasniegtu savu maksimālo uzturvielu daudzumu, ir nepieciešamas aptuveni 200 dienas.
Ļoti eleganta mērce ar dažādām garšas niansēm. Burvīgi papildinās dažādāko svaigo salātu un grilētu dārzeņu ēdienus.Recepte ņemta no - merces-kuras-tev-noteikti-japrot-pagatavot
1 lapa no 3
You are here
RU
Facebook
Twitter
Eshop